Har du brug for en professionel smed og maskinværksted?
Eller måske endda at leje en smed?
Så er JNT Industri netop noget for dig.

JNT Industri er en Smede og Maskinværksted, som siden 1993 har haft egen produktion af bukkemaskiner i et 1200 m2 værksted med blandt andet 4 tons traverskran samt mindre kraner. Her har vi masser af erfaring, effektivitet, professionalisme og gåpåmod. Vi har hovedvægten på smedeværkstedet og du har også mulighed for at leje en smed hos os.

Vi har en yderst favorable pris og kan i rigtig mange tilfælde nedsætte prisen med 20% mod vores konkurrenter. Vores speciale er fremstilling af staldindventar, samt beslag i mange varianter. Hos JNT industri har vi endda specialiseret os i egen produktion af bukkemaskiner.

Derudover laver vi alt forefaldende arbejde. Leveringstiden afhænger af ordrens størrelse, men vi sætter altid en stor ære i at levere til tiden og dermed også hurtigt. Vi har endvidere mulighed for dellevering, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt. Skynd dig ind på vores galleriside, hvor du kan se et lille udsnit af elementer.

Du er derudover altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud, alle henvendelser behandles seriøst og vi yder den nødvendige rådgivning i forbindelse med netop din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med netop det, du har behov for. Hos JNT Industri får du professionalisme, effektivitet og seriøsitet til en fornuftig pris, som bestemt ikke udhuler din pengepung. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig.